logo

Kereső


Pincészet kereső

hírlevél


E-mail cím:

Pincészet kereső


Pincészet neve: Gála Borház
Borász neve: Bótor János
Borvidék: Pécsi borvidék
Irányítószám: 7626
Település: Pécs
Utca, házszám: Király utca 76 / Bajcsy Zs. E. utca 9.
Telefonszám: +36 72 212447
Fax:
E-mail cím: pecsigalabor@t-email.hu
Honlap:
Megművelt terület: 17 ha
Kóstolósor ára:
Kóstoló leírás:
Logó:

Kép:
Leírás:

Borászatuk kis családi vállalkozásként működik, vezetője Bótor János, 17 hektár ültetvény tulajdonosa. Területeik a 6-os főút mentén Vasas-Somogy előtt az Ördögárok – dűlőben és Őrhegyen találhatók, ahol Olaszrizling, Rajnai Rizling, Chardonnay, Cirfandli, Zöldveltelini, Zweigelt szőlőfajtákat termelnek. Keszű falu határában az egyik legkedveltebb fajtát az Irsai Olivért szüretelik.
Boraikat két borszaküzletükben vásárolhatják meg a jó bor kedvelői: Pécsett az Átrium Üzletházban és az Új Forrás Üzletházban található Gála Borházban. A közel egy évtizedes tapasztalatuk, hogy boraikat mind az egyéni borkedvelők, mind a pécsi cégek és a gasztronómia is előszeretettel vásárolja és fogyasztja, ajándékozza barátainak, ismerőseinek, üzlettársainak.

Étkezési lehetőség leírása:
Szőlőfajták:
  • Olaszrizling
  • Rajnai rizling
  • Zöldveltelini
  • Zweigelt
  • Chardonnay
  • Cirfandli
Főbb borok:
Beszélt nyelvek:
  • Angol English
  • Magyar Magyar
Bankkártya elfogadás:
    Nincs adat
Nyitvatartás: Hétköznap: 9:30:00 - 18:00:00
Hétvégén: 9:00:00 - 13:00:00
« vissza

Bejelentkezés


Név:
Jelszó:
Megjegyzés:

Hírek


2012. augusztus 7.

Szeretettel várjuk Önöket 2012. augusztus 10. és 12. között a XIX. Szentlőrinci Gazdanapokon!

tovább

2012. április 18.

A dél-dunántúli környezeti nevelésben és ökoturizmusban érintett szolgáltatókat fogja össze a régió teljes területéről a Dél-Dunántúli Ökoturisztikai Klaszter.

tovább

2012. április 17.

A Dél-Dunántúli Ökoturisztikai Klaszter felmérte és összegyűjtötte a tagjai körében az ökoturizmus és környezeti nevelés szempontjából példás gyakorlati tevékenységet. Az a klaszter célja, hogy a tagjaik által már alkalmazott „jó gyakorlatot” mások is megismerhessék, és tevékenységük során alkalmazzák.

tovább