Kereső


Pincészet kereső

hírlevél


E-mail cím:

Rosé Maraton


 
Fusson aki rózsaszínben szeretné látni a világot , a mottója ennek a két napos fesztiválnak. 
A Villányi borvidék borászai az idei fesztiválon új helyszínen, a Villányi Rendezvénytéren gyűlnek össze és együtt mérik a nyár egyik legfrissebb és legüdítőbb italát, a villányi rosét.
Friss zenék, könnyed programok, üdítő rozék, játékok várják egész hétvégén az érdeklődőket.
A fesztivál második napján van a futás. Ha valaki „rozéban” fut, annak esélye van megnyerni a villányi rozéválogatást. A gyerekek pedig strand belépőkért versenyezhetnek. Van különdíj is, mégpedig a legrozébb futónak.
 

 

Bejelentkezés


Név:
Jelszó:
Megjegyzés:

Hírek


2015. október 9.

Tisztelettel meghívjuk a PTE KPVK Élelmiszergazdasági és Turisztikai Intézete, a Dél-Dunántúli Borturisztikai Klaszter és a Magyar Földrajzi Társaság által szervezett ÚJ TRENDEK A SZŐLÉSZET-BORÁSZATBAN ÉS A BORTURIZMUSBAN elnevezésű tudományos konferenciánkra.

 

tovább

2015. október 9.

Szeptember 25-én újra megnyitotta kapuit Szekszárdon a BorKultúra SzabadEgyetem, népszerűbb nevén a boregyetem, első szezonbeli programján górcső alá véve a furmintot, valamint annak esélyeit boncolgatva, hogy válhat-e a fajtából új magyar világsiker. Tóth Adrienn, a Vinoport főszerkesztője, s egyben a Furmint Február főszervezője az este során 10 bort mutatott be, melyek nagy része Tokajról származott, de a Mátra, a Balaton-felvidék és Zala borászataiba is ellátogathattunk. 

tovább

2015. június 14.

A Dél-Dunántúli Borturisztikai Klaszter, a Pécsi Tudományegyetem Illyés Gyula Kar Gazdaságtudományi és Turisztikai Intézetével együttműködve sikeres konferenciát szervezett 2013. május 7-9-én, Szekszárdon. A konferencia a „Dél-Dunántúli Borturisztikai Klaszter fejlesztése” DDOP-2.1.3/A-12-2012-0003 azonosítószámú pályázat támogatásával valósulhatott meg.

tovább