Leírás: |
A szekszárdi történelmi borvidék adottságai, 2000 év hagyományai, közel 30 év borászati tapasztalata társul a legmodernebb technológiával a Ferger-Módos Borászat epreskerti üzemében, ahol 2000 m2 áll rendelkezésre folyó- és palackos borok temperált tárolására több mint egymillió liter tartálykapacitással. Itt a korszerű laboratóriumban bevizsgált borokat igény szerint szakszerűen kezelik, tárolják, a palackozó üzemben akár különleges üvegekbe is töltik, és egyedi címk ével látják el. A több mint 400.000 palack kapacitású készáruraktárban lehetőség van a palackok címke nélküli, egységládákban történő, illetve c ímkével ellátva, kartondobozban való tárolásra. A Módos Borászat a szekszárdi borvidék válogatott szőlőiből nemcsak lédig, valamint asztali, palackos borokat, hanem különlegesen magas minőségű, limitált szériájú bor- különlegességeket is forgalmaz. A hagyományos és legkorszerűbb technológia ötvözésével biztosítja az állandóan kitűnő minőséget. Borászatunk mintegy 2500 vendéglátóhelyre szállítja be közvetlenül termékeit, melyek között éttermek, kávézók, borozók, pubok éppúgy megtalálhatóak, mint szezon ális jelleggel működő vendéglátó egységek. Budapest és Pest megye mellett Bács-Kiskun, Baranya, Fejér, Győr-Sopron, Somogy, Tolna és Veszprém megye számos településén a mi borainkat kóstolhatják. A vendéglátó egys égek mellett több csemege üzletlánccal is partneri kapcsolatban állunk sok-sok éve. A Mecsek Füszért Zrt. szinte mindegyik üzletébe szállítunk folyamatosan, valamint a Roni Manna valamennyi kereskedésébe. Különféle kiszerelésű borokkal segítjük elő, hogy a vendéglátó egységek, üzletek megtalálják a számukra legoptimálisabb megoldást. Palackos borainkat többféle árkategóriában és minőségben kínáljuk, számtalan nemzetközi és hazai borversenyen értünk el sikereket (Vinagora, Vinitaly, Les Citadelles Du Vin, Challenge International Du Vin, Prestige Reserve.) A vendéglátóipari hordósbor-forgalmazásban is a fejlesztés mellé tettük le voksunkat. Mindezt egy speciális csomagoló eszköz segítségével érjük el (bag-in-box), amivel még esztétikusabban és higiénikusabban jut el a nedű a vendég poharáig, az erre a célra kialakított hűtőnek, és a benne lévő csaprendszernek köszönhetően. Ezáltal kiküszöbölhetővé válik a műanyag kanna és palack. |