logo

Kereső


Pincészet kereső

hírlevél


E-mail cím:

Pincészet kereső


Pincészet neve: Tiffan's Pincészet
Borász neve: Tiffán Ede és Zsolt
Borvidék: Villányi borvidék
Irányítószám: 7773
Település: Villány
Utca, házszám: Erkel Ferenc u. 10.
Telefonszám: +36 72 592000
Fax:
E-mail cím:
Honlap:
Megművelt terület:
Kóstolósor ára:
Kóstoló leírás:
Logó:
Kép:

 

Leírás:

A Tiffán pincészet családi vállalkozás, amely több évszázados múltra tekint vissza. Tiffán Ede a kilencedik generáció a családban, amely Villányban, illetve Villánykövesden szőlővel és borral foglalkozik. Tiffán Ede 1965-ben végezte el a Kertészeti és Szőlészeti Főiskolát, majd 27 évig okleveles kertészmérnökként szőlészkedett és borászkodott a villányi nagyüzemekben, az Állami Gazdaságban és a helyi szövetkezetben. Főállása mellett 1967-ben kezdte önálló tevékenységét saját szőlőbirtokán és pincészetében.1991-ben Tiffán Ede kapta meg elsőként az Év bortermelője címet. 1999-ben a Köztársasági Elnök a Köztársasági Érdemrend Tisztikeresztjével tüntette ki (Szepsy István társaságában). A tizedik generációt Tiffán Zsolt képviseli, aki elsősorban a cég marketingtevékenységét irányítja, 2010 tavasza óta pedig országgyűlési képviselőként jelentős közéleti munkát is végez.

A Tiffan's Pincészet borait megtalálja Borkatalógusunkban és megrendelheti webáruházunkban.

Étkezési lehetőség leírása:
Szőlőfajták:
Főbb borok:
Beszélt nyelvek:
Bankkártya elfogadás:
    Nincs adat
Nyitvatartás:
« vissza

Bejelentkezés


Név:
Jelszó:
Megjegyzés:

Hírek


2012. augusztus 7.

Szeretettel várjuk Önöket 2012. augusztus 10. és 12. között a XIX. Szentlőrinci Gazdanapokon!

tovább

2012. április 18.

A dél-dunántúli környezeti nevelésben és ökoturizmusban érintett szolgáltatókat fogja össze a régió teljes területéről a Dél-Dunántúli Ökoturisztikai Klaszter.

tovább

2012. április 17.

A Dél-Dunántúli Ökoturisztikai Klaszter felmérte és összegyűjtötte a tagjai körében az ökoturizmus és környezeti nevelés szempontjából példás gyakorlati tevékenységet. Az a klaszter célja, hogy a tagjaik által már alkalmazott „jó gyakorlatot” mások is megismerhessék, és tevékenységük során alkalmazzák.

tovább