logo

Kereső


Pincészet kereső

hírlevél


E-mail cím:

Pincészet kereső


Pincészet neve: Bősz Adrián
Borász neve: Bősz Adrián
Borvidék: Szekszárdi borvidék
Irányítószám: 7100
Település: Szekszárd
Utca, házszám: Béri B. Á. u. 62.
Telefonszám: +36 70 327348
Fax:
E-mail cím:
Honlap: http://boszadrian.hu
Megművelt terület:
Kóstolósor ára:
Kóstoló leírás:
Logó:
Kép:

 

Leírás:

 – Bátán van a pincém, meg van a családunknak egy kis háza, de Szekszárdon lakom, és szekszárdi vagyok – szögezi le az elején Adrián, amikor a lokálpatriotizmusa gyökereiről kérdezzük. – Persze kicsit azért bátai is, az érzelmi kötelék elég erősen ideköt. Gyerekkorom minden nyarát itt töltöttem a nagyapámnál, akinek egyszerű nevelési módszere volt: nappal segítettem a szőlőben, utána jöhetett csak a játék. Valamikor akkor kezdődött.

 
Bősz Adrián kora ellenére határozott és előrelátó stratégiát épített ki, beszélgetésünk közben az az érzése támad az embernek, hogy jó húsz évre előre minden napot eltervezett a pincészetével kapcsolatban.
 
– Mértékkel, ésszel, de használni kell az új eljárásokat, technikákat. Lépésről-lépésre haladok, de folyamatosan. Amint lehetőség van rá, fejlesztek valamit. Nem holnapra készülök el, hosszú távra tervezek, és nem hitelből akarok építkezni.
Az alapborok valóban megalapozták Bősz Adrián hírnevét, megmutatta, hogy remek fehérborokat is lehet készíteni a Szekszárdi borvidéken, izgalmasak a vörösborok, a nemrég megjelent válogatások (mint a gólyás rajnai rizling) pedig igazi csemegék a borkedvelőknek.
 
Bősz Adrián borait megtalálja Borkatalógusunkban és megrendelheti webáruházunkban.
Étkezési lehetőség leírása:
Szőlőfajták:
Főbb borok:
Beszélt nyelvek:
Bankkártya elfogadás:
    Nincs adat
Nyitvatartás:
« vissza

Bejelentkezés


Név:
Jelszó:
Megjegyzés:

Hírek


2012. augusztus 7.

Szeretettel várjuk Önöket 2012. augusztus 10. és 12. között a XIX. Szentlőrinci Gazdanapokon!

tovább

2012. április 18.

A dél-dunántúli környezeti nevelésben és ökoturizmusban érintett szolgáltatókat fogja össze a régió teljes területéről a Dél-Dunántúli Ökoturisztikai Klaszter.

tovább

2012. április 17.

A Dél-Dunántúli Ökoturisztikai Klaszter felmérte és összegyűjtötte a tagjai körében az ökoturizmus és környezeti nevelés szempontjából példás gyakorlati tevékenységet. Az a klaszter célja, hogy a tagjaik által már alkalmazott „jó gyakorlatot” mások is megismerhessék, és tevékenységük során alkalmazzák.

tovább