logo

Kereső


Pincészet kereső

hírlevél


E-mail cím:

Pincészet kereső


Pincészet neve: Eberhardt Pince
Borász neve: Eberhardt György
Borvidék: Pécsi borvidék
Irányítószám: 7700
Település: Mohács
Utca, házszám: József Attila u. 4/a.
Telefonszám: +36 69 311854
Fax:
E-mail cím:
Honlap: http://eberhardtpince.hu/
Megművelt terület:
Kóstolósor ára:
Kóstoló leírás:
Logó:
Kép:

 

Leírás:

Eberhardt György agrármérnök először a Vaskapu Pincészet munkájához kapcsolódott, de 1993-ban már saját borászatot alapított. Mohácson kétségkívül az egyik legnagyobbat, legkomolyabbat. Borász kollégája, Horváth Zoltán például azt meséli, egy külföldi delegációnak tolmácsolt, amikor először kóstolta az Eberhardt-féle Cabernet Franc-t, és ez volt az a pillanat, amikor eldöntötte, ő is bort akar készíteni, méghozzá Mohácson. 

A lelkesedés érthető, mert Eberhardt György nemcsak szívélyes vendéglátó, de ismét csak remek borokat kínál. Cabernet Franc és Kékfrankos Rozé boraira korábban is felfigyeltünk, valamint specialitás a kései szüretelésű, töppedt szőlőből készült édes Cirfandli, a Pécsi Borvidék e különleges fajtájának remek értelmezése, amit például a Püspöki Pincészet számára is készített az Eberhardt Pince. Kiváló borokat találunk itt, nagyon jó ár/érték aránnyal.

Eberhardt György borait megtalálja a Borkatalógusunkban és megrendelheti webáruházunkban.

Étkezési lehetőség leírása:
Szőlőfajták:
Főbb borok:
Beszélt nyelvek:
Bankkártya elfogadás:
    Nincs adat
Nyitvatartás:
« vissza

Bejelentkezés


Név:
Jelszó:
Megjegyzés:

Hírek


2012. augusztus 7.

Szeretettel várjuk Önöket 2012. augusztus 10. és 12. között a XIX. Szentlőrinci Gazdanapokon!

tovább

2012. április 18.

A dél-dunántúli környezeti nevelésben és ökoturizmusban érintett szolgáltatókat fogja össze a régió teljes területéről a Dél-Dunántúli Ökoturisztikai Klaszter.

tovább

2012. április 17.

A Dél-Dunántúli Ökoturisztikai Klaszter felmérte és összegyűjtötte a tagjai körében az ökoturizmus és környezeti nevelés szempontjából példás gyakorlati tevékenységet. Az a klaszter célja, hogy a tagjaik által már alkalmazott „jó gyakorlatot” mások is megismerhessék, és tevékenységük során alkalmazzák.

tovább