logo

Kereső


Pincészet kereső

hírlevél


E-mail cím:

Pincészet kereső


Pincészet neve: Bodri Pincészet
Borász neve: Dr. Bodri István
Borvidék: Szekszárdi borvidék
Irányítószám: 7100
Település: Szekszárd
Utca, házszám: Faluhely-dűlő
Telefonszám: +36 20 4406666
Fax: +36 74 887200
E-mail cím: bodribor@bodribor.hu
Honlap: http://bodribor.hu
Megművelt terület: 25 ha
Kóstolósor ára: 2000 Ft - 3200 Ft
Kóstoló leírás: Öt-Hat-Hét-Nyolc borból álló kóstolóra van igény többnyire, de akár a pincészet teljes szortimentje is végigkóstolható. Csokis-boros kóstolót is tartunk előzetes bejelentkezésre.
Logó:

Kép:

 

Leírás:

A Bodri Birtok egy egész önálló világ az eldugott Faluhely dűlőben, ahol egy tavacska környezetében áll a birtokközpont. Ebben a komplexumban található a borászaton kívül rendezvénycentrum, étterem, látványkonyha búbos-kemencével, disznóölési látványterasz, borbíráló-központ és parkoló autóknak, lovaknak, helikopternek.

A Bodri Pincészet épület-együttese szervesen illeszkedik a szekszárdi tájba. A vendégtereket a külső megjelenéssel teljes összhangot mutató visszafogott, ízléses, rusztikus stílus uralja, melyben a fa dominál. Ez a stílus teljesen tudatosan azt sugallja, hogy itt, Faluhelyen falun vagyunk...

Maga a pincerendszer a hazai pincék legjelentősebb építőmestere, Heimann Ferenc monumentális alkotása. Az 1800 négyzetméteres alapterületű pince mintegy félmillió nagyméretű, rusztikus téglából épült. Jelenleg ez Közép-Európa legnagyobb újonnan épített kupolás pincéje, melyben 300 kóstolóvendég tud helyet foglalni. 

Friss innováció az új, 2013 májusában nyílt OPTIMUS a’la carte étterem is, mely a tradicionális magyar konyhát mutatja be modern felfogásban, Makk Norbert mesterszakács irányításával. Szálláshelyekkel is rendelkezünk, előzetes foglalással vehetőek igénybe.

 

Étkezési lehetőség leírása:

Optimus Étterem

Szőlőfajták:
  • Olaszrizling
  • Rajnai rizling
  • Cabernet franc
  • Cabernet sauvignon
  • Kadarka
  • Kékfrankos
  • Merlot
  • Pinot noir
Főbb borok:
Beszélt nyelvek:
  • Angol English
  • Magyar Magyar
  • Német Deutsch
Bankkártya elfogadás:
    Van
Nyitvatartás: Hétköznap: 12:00:00 - 22:00:00
Hétvégén: 12:00:00 - 0:00:00
« vissza

A Bodri Birtok egy egész önálló világ az eldugott Faluhely dűlőben, ahol egy tavacska környezetében áll a birtokközpont. Ebben a komplexumban található a borászaton kívül rendezvénycentrum, étterem, látványkonyha búbos-kemencével, disznóölési látványterasz, borbíráló-központ és parkoló autóknak, lovaknak, helikopternek.

A Bodri Pincészet épület-együttese szervesen illeszkedik a szekszárdi tájba. A vendégtereket a külső megjelenéssel teljes összhangot mutató visszafogott, ízléses, rusztikus stílus uralja, melyben a fa dominál. Ez a stílus teljesen tudatosan azt sugallja, hogy itt, Faluhelyen falun vagyunk...

Maga a pincerendszer a hazai pincék legjelentősebb építőmestere, Heimann Ferenc monumentális alkotása. Az 1800 négyzetméteres alapterületű pince mintegy félmillió nagyméretű, rusztikus téglából épült. Jelenleg ez Közép-Európa legnagyobb újonnan épített kupolás pincéje, melyben 300 kóstolóvendég tud helyet foglalni. 

Friss innováció az új, 2013 májusában nyílt OPTIMUS a’la carte étterem is, mely a tradicionális magyar konyhát mutatja be modern felfogásban, Makk Norbert mesterszakács irányításával. Szálláshelyekkel is rendelkezünk, előzetes foglalással vehetőek igénybe.

 


Optimus Étterem


{id=1, name=Bianca}
{id=44, name=Blauburger}
{id=2, name=Budai zöld}
{id=43, name=Bíbor kadarka}
{id=45, name=Cabernet franc}
{id=46, name=Cabernet sauvignon}
{id=3, name=Chardonnay}
{id=4, name=Cirfandli}
{id=5, name=Cserszegi fűszeres}
{id=6, name=Csomorika}
{id=42, name=Egyéb fehérborszőlők}
{id=56, name=Egyéb vörösborszőlők}
{id=7, name=Ezerfürtű}
{id=8, name=Ezerjó}
{id=9, name=Furmint }
{id=10, name=Hárslevelű }
{id=11, name=Juhfark}
{id=47, name=Kadarka }
{id=12, name=Királyleányka}
{id=48, name=Kékfrankos}
{id=49, name=Medina}
{id=50, name=Menoire}
{id=51, name=Merlot}
{id=21, name=Olaszrizling }
{id=22, name=Ottonel muskotály}
{id=58, name=Panonija}
{id=23, name=Pinot blanc}
{id=52, name=Pinot noir}
{id=53, name=Portugieser}
{id=24, name=Rajnai rizling}
{id=25, name=Rizlingszilváni}
{id=27, name=Sauvignon blanc}
{id=28, name=Semillon}
{id=57, name=Syrah}
{id=29, name=Szürkebarát}
{id=26, name=Sárgamuskotály}
{id=36, name=Tramini}
{id=54, name=Turán}
{id=37, name=Zalagyöngye}
{id=38, name=Zengő}
{id=39, name=Zenit}
{id=55, name=Zweigelt}
{id=40, name=Zöldszilváni}
{id=41, name=Zöldveltelini}
{id=1, name=aszúbor}
{id=2, name=barrique}
{id=3, name=cuvée}
{id=4, name=egyszerű fajbor}
{id=6, name=fehér}
{id=10, name=félszáraz}
{id=11, name=félédes}
{id=13, name=gyümölcsbor}
{id=5, name=jégbor}
{id=14, name=mézbor}
{id=15, name=rizsbor}
{id=7, name=rozé}
{id=9, name=száraz}
{id=8, name=vörös}
{id=12, name=édes}
Angol English
Magyar Magyar
Német Deutsch
Thu Nov 21 12:00:00 CET 2013
Thu Nov 21 22:00:00 CET 2013
Thu Nov 21 12:00:00 CET 2013
Thu Nov 21 00:00:00 CET 2013

Bejelentkezés


Név:
Jelszó:
Megjegyzés:

Hírek


2012. augusztus 7.

Szeretettel várjuk Önöket 2012. augusztus 10. és 12. között a XIX. Szentlőrinci Gazdanapokon!

tovább

2012. április 18.

A dél-dunántúli környezeti nevelésben és ökoturizmusban érintett szolgáltatókat fogja össze a régió teljes területéről a Dél-Dunántúli Ökoturisztikai Klaszter.

tovább

2012. április 17.

A Dél-Dunántúli Ökoturisztikai Klaszter felmérte és összegyűjtötte a tagjai körében az ökoturizmus és környezeti nevelés szempontjából példás gyakorlati tevékenységet. Az a klaszter célja, hogy a tagjaik által már alkalmazott „jó gyakorlatot” mások is megismerhessék, és tevékenységük során alkalmazzák.

tovább