logo

Kereső


Pincészet kereső

hírlevél


E-mail cím:

Pincészet kereső


Pincészet neve: Márkvárt Pince
Borász neve: ifj. Márkvárt János
Borvidék: Szekszárdi borvidék
Irányítószám: 7100
Település: Szekszárd
Utca, házszám: Béri Balogh Ádám u. 94.
Telefonszám: +36 20 4924311
Fax: +36 74 311500
E-mail cím: markvart@freemail.hu
Honlap: http://www.markvart.hu
Megművelt terület: 10 ha
Kóstolósor ára: 1700 Ft - 4000 Ft
Kóstoló leírás: 5-11 féle palackos borok kóstolója.
Logó:

 

Kép:

 

Leírás:

A Márkvárt családi pincészet, a régi családi hagyományú szőlőtermesztésre és borkészítésre épülve, apáról-fiúra szállva alapítottuk újjá 1996-ban. A szekszárdi borvidékre jellemző, tradícionális fajták kiváló minőségű szőlőkből - a kiemelt minőségre törekedve – saját feldolgozással készítjük egyedi ízvilágú borainkat. Ültetvényeink a szekszárdi kiemelt területein helyezkednek el. (Baranya-völgy, Faluhely, Istifán-gödre, Bakta-tető, Őcsényi hegy, Cinka dűlőkben) Szeretettel várjuk Önöket Szekszárd bevárosában, a 40 férőhelyes kóstolópincénkben! ( Szekszárd, Fürdőház u. 20.)

 

Étkezési lehetőség leírása:

Egytálételek (kakas-, marha-, sertéspörkölt, + galuska + savanyúság) előzetes egyeztetés és kívánságok alapján!

Szőlőfajták:
  • Olaszrizling
  • Blauburger
  • Cabernet franc
  • Cabernet sauvignon
  • Kadarka
  • Kékfrankos
  • Zweigelt
Főbb borok:
Beszélt nyelvek:
Bankkártya elfogadás:
    Nincs
Nyitvatartás:
Csak bejelentkezéssel
« vissza

Bejelentkezés


Név:
Jelszó:
Megjegyzés:

Hírek


2012. augusztus 7.

Szeretettel várjuk Önöket 2012. augusztus 10. és 12. között a XIX. Szentlőrinci Gazdanapokon!

tovább

2012. április 18.

A dél-dunántúli környezeti nevelésben és ökoturizmusban érintett szolgáltatókat fogja össze a régió teljes területéről a Dél-Dunántúli Ökoturisztikai Klaszter.

tovább

2012. április 17.

A Dél-Dunántúli Ökoturisztikai Klaszter felmérte és összegyűjtötte a tagjai körében az ökoturizmus és környezeti nevelés szempontjából példás gyakorlati tevékenységet. Az a klaszter célja, hogy a tagjaik által már alkalmazott „jó gyakorlatot” mások is megismerhessék, és tevékenységük során alkalmazzák.

tovább