Kereső

Hírek

ÚJ TRENDEK A SZŐLÉSZET-BORÁSZATBAN ÉS A BORTURIZMUSBAN KONFERENCIA

Tisztelettel meghívjuk a PTE KPVK Élelmiszergazdasági és Turisztikai Intézete, a Dél-Dunántúli Borturisztikai Klaszter és a Magyar Földrajzi Társaság által szervezett ÚJ TRENDEK A SZŐLÉSZET-BORÁSZATBAN ÉS A BORTURIZMUSBAN elnevezésű tudományos konferenciánkra.

 

>>
Furmintok szeptemberben is

Szeptember 25-én újra megnyitotta kapuit Szekszárdon a BorKultúra SzabadEgyetem, népszerűbb nevén a boregyetem, első szezonbeli programján górcső alá véve a furmintot, valamint annak esélyeit boncolgatva, hogy válhat-e a fajtából új magyar világsiker. Tóth Adrienn, a Vinoport főszerkesztője, s egyben a Furmint Február főszervezője az este során 10 bort mutatott be, melyek nagy része Tokajról származott, de a Mátra, a Balaton-felvidék és Zala borászataiba is ellátogathattunk. 

>>
Szakmai rendezvények és képzések a középpontban

A Dél-Dunántúli Borturisztikai Klaszter, a Pécsi Tudományegyetem Illyés Gyula Kar Gazdaságtudományi és Turisztikai Intézetével együttműködve sikeres konferenciát szervezett 2013. május 7-9-én, Szekszárdon. A konferencia a „Dél-Dunántúli Borturisztikai Klaszter fejlesztése” DDOP-2.1.3/A-12-2012-0003 azonosítószámú pályázat támogatásával valósulhatott meg.

>>

Programok

Klaszter adatbázis

Indivinum Kft

Klaszter tag típusa: borászat
Borász neve: Hetényi János
Borvidék: Pécsi borvidék
Irányítószám: 7695
Település: Mecseknádasd
Utca, házszám: Rékavölgyi út 17.
Telefonszám: +36 20 9468801
E-mail cím: hetenyij@coordinator.hu
Honlap: http://www.indivinum.hu/
Megművelt terület: 36 ha
Pincelátogatás: Van
Boreladás: Van
Szőlőfajták: Cabernet franc, Cabernet sauvignon, Chardonnay, Cserszegi fűszeres, Kadarka , Királyleányka, Kékfrankos, Blauburger, Medina, Menoire, Merlot, Olaszrizling , Ottonel muskotály, Pinot noir, Portugieser, Rajnai rizling, Syrah, Szürkebarát, Turán, Zweigelt, Zöldveltelini
Főbb borok: cuvée, egyszerű fajbor, fehér, rozé, vörös, száraz, barrique, édes
Szállás lehetőség: Van
Szállás típusa: 2-4 fős apartman házak. Valamint 2 fős szobák vehetőek igénybe.
Szobák felszereltsége: Komplett, összkomfortos felszereltséggel rendelkezik mindegyik apartman.
Beszélt nyelvek: Magyar (Magyar), Német (Deutsch), Angol (English)
Logó:

Kép:

Hírlevél