Kereső

Hírek

ÚJ TRENDEK A SZŐLÉSZET-BORÁSZATBAN ÉS A BORTURIZMUSBAN KONFERENCIA

Tisztelettel meghívjuk a PTE KPVK Élelmiszergazdasági és Turisztikai Intézete, a Dél-Dunántúli Borturisztikai Klaszter és a Magyar Földrajzi Társaság által szervezett ÚJ TRENDEK A SZŐLÉSZET-BORÁSZATBAN ÉS A BORTURIZMUSBAN elnevezésű tudományos konferenciánkra.

 

>>
Furmintok szeptemberben is

Szeptember 25-én újra megnyitotta kapuit Szekszárdon a BorKultúra SzabadEgyetem, népszerűbb nevén a boregyetem, első szezonbeli programján górcső alá véve a furmintot, valamint annak esélyeit boncolgatva, hogy válhat-e a fajtából új magyar világsiker. Tóth Adrienn, a Vinoport főszerkesztője, s egyben a Furmint Február főszervezője az este során 10 bort mutatott be, melyek nagy része Tokajról származott, de a Mátra, a Balaton-felvidék és Zala borászataiba is ellátogathattunk. 

>>
Szakmai rendezvények és képzések a középpontban

A Dél-Dunántúli Borturisztikai Klaszter, a Pécsi Tudományegyetem Illyés Gyula Kar Gazdaságtudományi és Turisztikai Intézetével együttműködve sikeres konferenciát szervezett 2013. május 7-9-én, Szekszárdon. A konferencia a „Dél-Dunántúli Borturisztikai Klaszter fejlesztése” DDOP-2.1.3/A-12-2012-0003 azonosítószámú pályázat támogatásával valósulhatott meg.

>>

Programok

Klaszter adatbázis

Prémium-Vino Kft.

Klaszter tag típusa: borászat
Borász neve: Gódor Attila
Borvidék: Pécsi borvidék
Irányítószám: 7695
Település: Mecseknádasd
Utca, házszám: Petőfi utca 6/1.
Telefonszám: +36 72 566035
Fax: +36 72 566036
E-mail cím: info@weklerpince.hu
Honlap: http://weklerpince.hu
Megművelt terület: 42 ha
Boreladás: Van
Szőlőfajták: Cabernet franc, Cabernet sauvignon, Cirfandli, Kékfrankos, Olaszrizling , Portugieser, Sauvignon blanc, Szürkebarát, Zenit
Főbb borok: cuvée, egyszerű fajbor, jégbor, fehér, rozé, vörös, édes, félédes, félszáraz, száraz
Nyitvatartás: Csak bejelentkezéssel

Hírlevél