Kereső

Hírek

ÚJ TRENDEK A SZŐLÉSZET-BORÁSZATBAN ÉS A BORTURIZMUSBAN KONFERENCIA

Tisztelettel meghívjuk a PTE KPVK Élelmiszergazdasági és Turisztikai Intézete, a Dél-Dunántúli Borturisztikai Klaszter és a Magyar Földrajzi Társaság által szervezett ÚJ TRENDEK A SZŐLÉSZET-BORÁSZATBAN ÉS A BORTURIZMUSBAN elnevezésű tudományos konferenciánkra.

 

>>
Furmintok szeptemberben is

Szeptember 25-én újra megnyitotta kapuit Szekszárdon a BorKultúra SzabadEgyetem, népszerűbb nevén a boregyetem, első szezonbeli programján górcső alá véve a furmintot, valamint annak esélyeit boncolgatva, hogy válhat-e a fajtából új magyar világsiker. Tóth Adrienn, a Vinoport főszerkesztője, s egyben a Furmint Február főszervezője az este során 10 bort mutatott be, melyek nagy része Tokajról származott, de a Mátra, a Balaton-felvidék és Zala borászataiba is ellátogathattunk. 

>>
Szakmai rendezvények és képzések a középpontban

A Dél-Dunántúli Borturisztikai Klaszter, a Pécsi Tudományegyetem Illyés Gyula Kar Gazdaságtudományi és Turisztikai Intézetével együttműködve sikeres konferenciát szervezett 2013. május 7-9-én, Szekszárdon. A konferencia a „Dél-Dunántúli Borturisztikai Klaszter fejlesztése” DDOP-2.1.3/A-12-2012-0003 azonosítószámú pályázat támogatásával valósulhatott meg.

>>

Programok

Klaszter adatbázis

VinOliva Kft.

Klaszter tag típusa: szervezet
Kapcsolattartó neve: Győrffy Zoltán
Borvidék: Pécsi borvidék
Irányítószám: 7634
Település: Pécs
Utca, házszám: Árvácska u. 3.
Telefonszám: +36 70 3119835
Fax: +36 72 783381
E-mail cím: info@vinoliva.hu
Honlap: http://vinoliva.hu
Borturisztikai kötödés: Bormarketing tevékenység, borturisztikai szolgáltatók marketingkommunikációja, borturisztikai kiadványok kiadása
Tevékenység / szolgáltatás: marketing tanácsadás, szövegírás, fotózás, kiadványszerkesztés (pl. prospektusok, magazinok, könyvek), kiadói tevékenységek, weboldalak tervezése és készítése, arculattervezés
Leírás:

A VinOliva kft. elsősorban a Pécsi Borozó, a Pannon Borrégió gasztronómiai és bormagazinjának kiadójaként ismert. A Pécsi Borozó 2008-ban látott napvilágot először, negyedévente 10.000 példányban jelenik meg ingyenesen, országos terjesztésben, de regionális tartalommal. A print magazinhoz tartozik a pecsiborozo.hu weboldal, amely egy lazább, blog-megjelenésben tudósít a borrégió borgasztronómiai eseményeiről, történéseiről.

A VinOliva Kft. jelenteti meg 2009 óta évente az angol nyelvű PB Wine Guide kiadványt, amely a Pannon Borrégió gasztronómiai és bor-évkönyve. Az előző év legfontosabb cikkeiből szemléz, listázza a tesztelt borok legjavát és bemutatja a térség borászatait, borturisztikai szolgáltatóit, éttermeit, szálláshelyeit.

A VinOliva Kft.-nek emellett számos egyéb tevékenysége is van, amelyek elsősorban a bormarketing és borturizmus területén jelennek meg, de marketing tanácsadásban és kiadványkészítésben, vagy akár szöveg és fotószolgáltatásban is túlmutatnak ezeken a dimenziókon.
 

Logó:

Hírlevél