Kereső

Hírek

ÚJ TRENDEK A SZŐLÉSZET-BORÁSZATBAN ÉS A BORTURIZMUSBAN KONFERENCIA

Tisztelettel meghívjuk a PTE KPVK Élelmiszergazdasági és Turisztikai Intézete, a Dél-Dunántúli Borturisztikai Klaszter és a Magyar Földrajzi Társaság által szervezett ÚJ TRENDEK A SZŐLÉSZET-BORÁSZATBAN ÉS A BORTURIZMUSBAN elnevezésű tudományos konferenciánkra.

 

>>
Furmintok szeptemberben is

Szeptember 25-én újra megnyitotta kapuit Szekszárdon a BorKultúra SzabadEgyetem, népszerűbb nevén a boregyetem, első szezonbeli programján górcső alá véve a furmintot, valamint annak esélyeit boncolgatva, hogy válhat-e a fajtából új magyar világsiker. Tóth Adrienn, a Vinoport főszerkesztője, s egyben a Furmint Február főszervezője az este során 10 bort mutatott be, melyek nagy része Tokajról származott, de a Mátra, a Balaton-felvidék és Zala borászataiba is ellátogathattunk. 

>>
Szakmai rendezvények és képzések a középpontban

A Dél-Dunántúli Borturisztikai Klaszter, a Pécsi Tudományegyetem Illyés Gyula Kar Gazdaságtudományi és Turisztikai Intézetével együttműködve sikeres konferenciát szervezett 2013. május 7-9-én, Szekszárdon. A konferencia a „Dél-Dunántúli Borturisztikai Klaszter fejlesztése” DDOP-2.1.3/A-12-2012-0003 azonosítószámú pályázat támogatásával valósulhatott meg.

>>

Programok

Klaszter adatbázis

TÉDÉEM PÉCS Turisztikai Nonprofit Kft.

Klaszter tag típusa: szervezet
Kapcsolattartó neve: Sarkadi Eszter
Borvidék: Pécsi borvidék
Irányítószám: 7624
Település: Pécs
Utca, házszám: Esze Tamás u. 5.
Telefonszám: +36 72 511485
Fax: +36 72 514241
E-mail cím: info@iranypecs.hu
Honlap: http://iranypecs.hu
Tevékenység / szolgáltatás: Európa Kulturális Fővárosa 2010, programinformációk, Általános turisztikai információk, Szállásközvetítés, Idegenvezetés, Program- és túraszervezés, Útikönyvek, térképek, képeslapok értékesítése, Jegyértékesítés, Nyári szezonban kerékpárkölcsönzés (csak a Touristinfo pavilonban a Sétatéren)
Logó:

Hírlevél