Kereső

Hírek

ÚJ TRENDEK A SZŐLÉSZET-BORÁSZATBAN ÉS A BORTURIZMUSBAN KONFERENCIA

Tisztelettel meghívjuk a PTE KPVK Élelmiszergazdasági és Turisztikai Intézete, a Dél-Dunántúli Borturisztikai Klaszter és a Magyar Földrajzi Társaság által szervezett ÚJ TRENDEK A SZŐLÉSZET-BORÁSZATBAN ÉS A BORTURIZMUSBAN elnevezésű tudományos konferenciánkra.

 

>>
Furmintok szeptemberben is

Szeptember 25-én újra megnyitotta kapuit Szekszárdon a BorKultúra SzabadEgyetem, népszerűbb nevén a boregyetem, első szezonbeli programján górcső alá véve a furmintot, valamint annak esélyeit boncolgatva, hogy válhat-e a fajtából új magyar világsiker. Tóth Adrienn, a Vinoport főszerkesztője, s egyben a Furmint Február főszervezője az este során 10 bort mutatott be, melyek nagy része Tokajról származott, de a Mátra, a Balaton-felvidék és Zala borászataiba is ellátogathattunk. 

>>
Szakmai rendezvények és képzések a középpontban

A Dél-Dunántúli Borturisztikai Klaszter, a Pécsi Tudományegyetem Illyés Gyula Kar Gazdaságtudományi és Turisztikai Intézetével együttműködve sikeres konferenciát szervezett 2013. május 7-9-én, Szekszárdon. A konferencia a „Dél-Dunántúli Borturisztikai Klaszter fejlesztése” DDOP-2.1.3/A-12-2012-0003 azonosítószámú pályázat támogatásával valósulhatott meg.

>>

Programok

Klaszter adatbázis

Veterán Bor Kft.

Klaszter tag típusa: borászat
Borász neve: Sarok Róbert
Borvidék: Tolnai borvidék
Irányítószám: 7045
Település: Györköny
Utca, házszám: Pincehegy 549.
Telefonszám: +36 20 9336500
Fax: +36 75 532007
E-mail cím: sarokr@tolna.net
Honlap: http://veteranbor.hu
Megművelt terület: 4 ha
Leírás:

Pincészetünk a Tolna megyei Györköny Pincefaluban található Szekszárdtól 30 km-re. A földterület, ahol 1999-ben kezdtük a telepítést, valamikor a Széchenyiek birtoka volt. Az ő örökségüket visszük tovább, hiszen ők is szőlőt műveltek ezen a részen.

Étkezési lehetőség leírása:

Borkóstolással egybekötött hideg és meleg házias ételek.

Szállás lehetőség: Van
Szállás típusa: Apartman
Szobák felszereltsége: Fürdőszoba, klíma, televízió
Kiegészítő szolgáltatások: Reggeli
Férőhelyek száma: 4 fő
Beszélt nyelvek: Magyar (Magyar), Orosz (русский язык)
Nyitvatartás: Csak bejelentkezéssel
Logó:

Kép:

Hírlevél