Kereső

Hírek

ÚJ TRENDEK A SZŐLÉSZET-BORÁSZATBAN ÉS A BORTURIZMUSBAN KONFERENCIA

Tisztelettel meghívjuk a PTE KPVK Élelmiszergazdasági és Turisztikai Intézete, a Dél-Dunántúli Borturisztikai Klaszter és a Magyar Földrajzi Társaság által szervezett ÚJ TRENDEK A SZŐLÉSZET-BORÁSZATBAN ÉS A BORTURIZMUSBAN elnevezésű tudományos konferenciánkra.

 

>>
Furmintok szeptemberben is

Szeptember 25-én újra megnyitotta kapuit Szekszárdon a BorKultúra SzabadEgyetem, népszerűbb nevén a boregyetem, első szezonbeli programján górcső alá véve a furmintot, valamint annak esélyeit boncolgatva, hogy válhat-e a fajtából új magyar világsiker. Tóth Adrienn, a Vinoport főszerkesztője, s egyben a Furmint Február főszervezője az este során 10 bort mutatott be, melyek nagy része Tokajról származott, de a Mátra, a Balaton-felvidék és Zala borászataiba is ellátogathattunk. 

>>
Szakmai rendezvények és képzések a középpontban

A Dél-Dunántúli Borturisztikai Klaszter, a Pécsi Tudományegyetem Illyés Gyula Kar Gazdaságtudományi és Turisztikai Intézetével együttműködve sikeres konferenciát szervezett 2013. május 7-9-én, Szekszárdon. A konferencia a „Dél-Dunántúli Borturisztikai Klaszter fejlesztése” DDOP-2.1.3/A-12-2012-0003 azonosítószámú pályázat támogatásával valósulhatott meg.

>>

Programok

Klaszter adatbázis

Pannon Borrégió Egyesület

Klaszter tag típusa: szervezet
Kapcsolattartó neve: Szekretár Jánosné
Borvidék: Pécsi borvidék
Irányítószám: 7150
Település: Bonyhád
Utca, házszám: Zrínyi u. 3.
Telefonszám: +36 30 916358
Fax: +36 74 452285
E-mail cím: tolnaiborvidek@freemail.hu
Honlap: http://pannonborregio.eu
Taglista: Hegyközségi tanácsok: Tolnai Borvidék, Szekszárdi Borvidék, Pécsi Borvidék, Villányi Borvidék Borút egyesületek: Villány-Siklósi, Mohács-Bóly Térségi, Tolnai, Szekszárdi, Pécs-Mecseki Pécs Vidéke Hegyközség, Bátaszék Térségi Hegyközség, Tenkes Hegyközség, FINO-FOOD Kft., TRUST Hungary Rt.
Logó:

Hírlevél