Kereső

Hírek

ÚJ TRENDEK A SZŐLÉSZET-BORÁSZATBAN ÉS A BORTURIZMUSBAN KONFERENCIA

Tisztelettel meghívjuk a PTE KPVK Élelmiszergazdasági és Turisztikai Intézete, a Dél-Dunántúli Borturisztikai Klaszter és a Magyar Földrajzi Társaság által szervezett ÚJ TRENDEK A SZŐLÉSZET-BORÁSZATBAN ÉS A BORTURIZMUSBAN elnevezésű tudományos konferenciánkra.

 

>>
Furmintok szeptemberben is

Szeptember 25-én újra megnyitotta kapuit Szekszárdon a BorKultúra SzabadEgyetem, népszerűbb nevén a boregyetem, első szezonbeli programján górcső alá véve a furmintot, valamint annak esélyeit boncolgatva, hogy válhat-e a fajtából új magyar világsiker. Tóth Adrienn, a Vinoport főszerkesztője, s egyben a Furmint Február főszervezője az este során 10 bort mutatott be, melyek nagy része Tokajról származott, de a Mátra, a Balaton-felvidék és Zala borászataiba is ellátogathattunk. 

>>
Szakmai rendezvények és képzések a középpontban

A Dél-Dunántúli Borturisztikai Klaszter, a Pécsi Tudományegyetem Illyés Gyula Kar Gazdaságtudományi és Turisztikai Intézetével együttműködve sikeres konferenciát szervezett 2013. május 7-9-én, Szekszárdon. A konferencia a „Dél-Dunántúli Borturisztikai Klaszter fejlesztése” DDOP-2.1.3/A-12-2012-0003 azonosítószámú pályázat támogatásával valósulhatott meg.

>>

Programok

Klaszter adatbázis

Aranypatkó Lovaspanzió

Klaszter tag típusa: szolgáltató
Kapcsolattartó neve: Brauerné Pálfi Andrea
Borvidék: Pécsi borvidék
Irányítószám: 7695
Település: Mecseknádasd
Utca, házszám: Rékavölgyi u. 28.
Telefonszám: +36 72 563023
E-mail cím: aranypatkolovaspanzio@gmail.com
Honlap: http://lovaspanzio.eu
Férőhelyek száma: 30 fő
Étkezési lehetőség leírása:
  • tájjellegű sváb ételek
  • kemencés-bográcsos ételek
Szállás lehetőség: Van
Szállás típusa: panzió (3 csillagos)
Szobák felszereltsége: kétágyas (pótágyazható), fürdőszoba, televízió
Kiegészítő szolgáltatások: lovaglási lehetőség kezdőtől a haladó szintig, lovashintó, lovasszán, csoportoknak (15-25 fő) tradicionális disznóvágás, bor-és pálinkakóstoló, téli túra a Mecsekben (a Duna – Dráva Nemzeti Park, ill. a Kelet Mecsek Tájvédelmi Körzet területén), nordic walking, vadászati lehetőség, családi és céges rendezvények teljeskörű szervezése és lebonyolítása, zenés est, városnézés Pécs 2010 Európa Kulturális Fővárosában, aromamasszás, játszósarok, játszótér, gyerekmenü
Bankkártya elfogadás: Van
Nyitvatartás: Csak bejelentkezéssel
Logó:

Kép:

Hírlevél