Hírek
Borvacsora a villányi Matias Borozóban
2011. november 22. | Frissítve: 2011. november 22.
Hoffer Zsuzska koncertjével kísért borvacsorát rendeznek november 26-án a villányi Matias Borozóban.
Az este hat órakor kezdődő est házigazdája Kiss Gábor főborász lesz, az ételeket a győri Matias Étterem executive chef-je, Turcsán Tamás készíti.
Menü és borsor
Köszöntő ital – Pécsi Zweigelt Rozé 2010
Amuse-bouche
Hajdinapalacsinta tarisznyarákkal, mesclunnal és meleg almaborecet-dresszinggel
Pécsi Sauvignon Blanc 2010
Előétel
Panzanella roston sült tonhallal és vízitormával
Badacsonyi Idill 2009
Leves
Római köményes fehérbabkrémleves citromfűvel, korianderrel és tempurában sült padlizsánnal
Pécsi Románc 2009
Meleg előétel
Sütőtökrizottó chorizo kolbásszal és céklahabbal
Szekszárdi Kadarka 2009
Főétel
Sous vide-ált kacsamell tapenádkéregben, lilaburgonya-pürével és kumquatmártással
Pécsi Zweigelt 2008
Desszert
Meleg birsalmapite és erdei gyümölcsök tokajisabayonnal
Villányi Monda 2008
Részvételi díj: 10 000 Ft/fő
Helyszín: Matias Borozó,
7773 Villány, Baross Gábor út 81.
Pécs–Villány–Pécs útvonalra kisbuszt indítanak 1000 Ft/fő áron.
Előzetes busz- és asztalfoglalás szükséges az info@matias.hu e-mail címen.
Jelentkezési határidő: 2011. november 23.
<< vissza