Kereső


Pincészet kereső Agrármeteorológia

hírlevél


E-mail cím:

Garay zsibvásár


 
 
Minden hónap első szombatján kerül megrendezésre a GA-ZSI, azaz a Garay Zsibvásár.A GA-ZSI bolhapiac, egy üdítő hétvégi program, azoknak akik szeretik a csecsebecséket. A Garay Zsibvásáron rengeteg érdekes holmi lapul a standokon.
A szekszárdi Garay téren minden hónap első szombatján 8 órától délig mindenkit szeretettel várnak.
A Babits művelődési ház által rendezett eseményen kis értékű, jó állapotú használt holmijukat árusíthatják a vállalkozó kedvű lakók.
 
Forrás és további információk:

 

Bejelentkezés


Név:
Jelszó:
Megjegyzés:

Hírek


2015. október 9.

Tisztelettel meghívjuk a PTE KPVK Élelmiszergazdasági és Turisztikai Intézete, a Dél-Dunántúli Borturisztikai Klaszter és a Magyar Földrajzi Társaság által szervezett ÚJ TRENDEK A SZŐLÉSZET-BORÁSZATBAN ÉS A BORTURIZMUSBAN elnevezésű tudományos konferenciánkra.

 

tovább

2015. október 9.

Szeptember 25-én újra megnyitotta kapuit Szekszárdon a BorKultúra SzabadEgyetem, népszerűbb nevén a boregyetem, első szezonbeli programján górcső alá véve a furmintot, valamint annak esélyeit boncolgatva, hogy válhat-e a fajtából új magyar világsiker. Tóth Adrienn, a Vinoport főszerkesztője, s egyben a Furmint Február főszervezője az este során 10 bort mutatott be, melyek nagy része Tokajról származott, de a Mátra, a Balaton-felvidék és Zala borászataiba is ellátogathattunk. 

tovább

2015. június 14.

A Dél-Dunántúli Borturisztikai Klaszter, a Pécsi Tudományegyetem Illyés Gyula Kar Gazdaságtudományi és Turisztikai Intézetével együttműködve sikeres konferenciát szervezett 2013. május 7-9-én, Szekszárdon. A konferencia a „Dél-Dunántúli Borturisztikai Klaszter fejlesztése” DDOP-2.1.3/A-12-2012-0003 azonosítószámú pályázat támogatásával valósulhatott meg.

tovább