Kereső

Hírek

ÚJ TRENDEK A SZŐLÉSZET-BORÁSZATBAN ÉS A BORTURIZMUSBAN KONFERENCIA

Tisztelettel meghívjuk a PTE KPVK Élelmiszergazdasági és Turisztikai Intézete, a Dél-Dunántúli Borturisztikai Klaszter és a Magyar Földrajzi Társaság által szervezett ÚJ TRENDEK A SZŐLÉSZET-BORÁSZATBAN ÉS A BORTURIZMUSBAN elnevezésű tudományos konferenciánkra.

 

>>
Furmintok szeptemberben is

Szeptember 25-én újra megnyitotta kapuit Szekszárdon a BorKultúra SzabadEgyetem, népszerűbb nevén a boregyetem, első szezonbeli programján górcső alá véve a furmintot, valamint annak esélyeit boncolgatva, hogy válhat-e a fajtából új magyar világsiker. Tóth Adrienn, a Vinoport főszerkesztője, s egyben a Furmint Február főszervezője az este során 10 bort mutatott be, melyek nagy része Tokajról származott, de a Mátra, a Balaton-felvidék és Zala borászataiba is ellátogathattunk. 

>>
Szakmai rendezvények és képzések a középpontban

A Dél-Dunántúli Borturisztikai Klaszter, a Pécsi Tudományegyetem Illyés Gyula Kar Gazdaságtudományi és Turisztikai Intézetével együttműködve sikeres konferenciát szervezett 2013. május 7-9-én, Szekszárdon. A konferencia a „Dél-Dunántúli Borturisztikai Klaszter fejlesztése” DDOP-2.1.3/A-12-2012-0003 azonosítószámú pályázat támogatásával valósulhatott meg.

>>

Programok

Borkatalógus

Online borkatalógus

Borkeresés

Megnevezés:

Termelő

Bor vidék

Ár

Ft-tól

Ft-ig

Nincs megjeleníthető elem

Üdvözöljük a Dél-dunántúli Borturisztikai Klaszter online áruházában!

Áruházunkban a klaszter tagjainak borai közül válogathat és vásárolhat. Könnyen kezelhető és átlátható rendszerünkön keresztül kiválaszthatja az Önnek tetsző borokat, amiket partnerünkön a Pannon Borbolt Kft-n keresztül van lehetősége vásárolni. (A borok leírás alatti "Megrendelem" gomb megnyomásával azonnal átnavigál a Pannon Borbolt odalára.) Ennek köszönhetően folyamatos és különleges kedvezményeket is igénybe vehet. A megrendelésnél írja be a "klaszter13" kupon kódot az ingyenes kiszállításért! (5.000 Ft feletti rendelésekre vonatkozik!)

Amennyiben a Pannon Borbolt hírlevelére is feliratkozik egy újabb ingyenes szállítás kupon kódot kap email-ben, amit a következő rendelésénél használhat fel!

Amennyiben eltérést tapasztal a Borkatalógus és a Pannon Borbolt árai között, minden esetben a Pannon Borbolt árai érvényesek!

Üdvözlettel:
a klaszter vezetősége

Hírlevél